تحلیل نتیجه سبک فکری و سبک زندگی خلاق

۷۲ تا ۱۰۰ درصد : خلاقیت بالا افرادی که به خوبی دو سمت مغز خود را فعال کرده اند.

افرادی که ذاتا خلاق به نظر می رسند، احتمالاً در طول زندگی خود به کارها و فعالیت های زیاد و متنوعی پرداخته اند و این سبک کار و زندگی همچنان طی سالهای آینده توسط آنها تکرار خواهد شد، زیرا آنها هرگز از امتحان کردن تجربیات جدید نمی ترسند. حتی ممکن است که این افراد قبلاً به عنوان نویسنده یا طراح به دست آوردهای نیز رسیده باشند.

پیشنهاد می شود افرادی که امتیاز بالا را در این آزمون کسب کرده اند ولی هنوز فعالیت های خلاقانه ای (فعالیت هایی که در آنها موضوع جدیدی خلق می شود) را در زمینه هایی چون نقاشی، طراحی داخلی یا محوطه باغ، موسیقی و … انجام نداده اند، در هر سنی که هستند، وارد یک زمینه خلاق شوند تا بتوانند ذهن خلاق خود را فعال نمایند.

افرادی که در این آزمون نمره بالا گرفته اند باید در نظر داشته باشند که خلاقیت بالا همواره نیاز به تمرین و توسعه بیشتر مهارت های تحلیلی و خلاق دارد.

۵۲ تا ۷۱ درصد : خلاقیت متوسط افرادی که در برخی موارد و موقعیت ها از خود خلاقیت بروز می دهند.

اگرچه ممکن است در برخی موارد رفتارهای خلاقانه ای از خود نشان دهید، اما امتیاز متوسط شما نشان می دهد که در صورت عدم تمرین و یا قرار گرفتن در موقعیت ها و فعالیت های نیازمند خلاقیت، توانایی شما در این مورد مسکوت خواهد ماند. شما نیاز به قرار گرفتن در موقعیت های خلاق و امتحان کردن فعالیت هایی هستید تا ذهن خلاق خود را توسعه داده و اعتماد به نفس لازم را در این زمینه به دست آورید.

پایین تر از ۵۲ درصد : خلاقیت پایین افرادی که به دلایل مختلف مغز خلاق خود را فعال نکرده اند.

هر چند به نظر میرسد اینگونه افراد بصورت ذاتی خلاق نمی باشند ولی ثابت شده که در بیشتر موارد، دلیل این موضوع قرار گیری فرد در محیط نامناسب خانوادگی، مدرسه، دوستان، کار و … بوده است.

خلاقیت و عقل (یا توانایی محاسباتی) دو کارکرد کاملاً مجزای مغز هستند، بنابراین کاملاً طبیعی است که ما در برخی زمینه ها بسیار روشنفکر باشیم اما خلاق نباشیم و بالعکس. با این حال، این امکان وجود دارد که خود را آموزش دهیم و با قرار گرفتن در موقعیت ها و فعالیت های خلاق، استعدادهای خود را در این زمینه توسعه دهیم.

یک نظر بگذارید

دلیل بازگشت وجه